Priopćenje javnosti u svezi nogometne utakmice NK Karlovac - NK Zadar

Prilikom provedbe nužnih mjera i radnji u cilju osiguravanja povoljnog stanja sigurnosti javnog reda, PU karlovačka moli svekoliko građanstvo da se u namjeri prisustvovanja na utakmicu između NK Karlovca i NK Zadra koja će se odigrati 15. kolovoza s početkom u 20.00 sati, pravodobno uputi kako bi se izbjegle nepotrebne gužve i zastoji u prometu. Ulazi na stadionu Branko Čavlović – Čavlek za gledateljstvo biti će otvoreni na dan utakmice od 18 sati. Također se skreće pozornost o zabrani nošenja ili unošenja na prostor koji se osigurava, predmeta podobnih za napad ili nanošenja ozljeda, alkohola, pirotehnike i ostalih stvari koji su Zakonom o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima zabranjeni kao takvi. U slučaju pronalaska takovih stvari i predmeta isti će se oduzimati, a prema osobama kod kojih se zateknu, poduzimati će se zakonom propisane mjere i radnje. Tijekom provedbe osiguranja navedenog javnog skupa, policijski službenici PU karlovačke na užem i širem prostoru stadiona te okolnom području, primjenjivat će policijsku ovlast snimanja na javnom mjestu sukladno čl. 79. st. 1. i 2. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima (NN 76/09).

Prilikom provedbe nužnih mjera i radnji u cilju osiguravanja povoljnog stanja sigurnosti javnog reda, PU karlovačka moli svekoliko građanstvo da se u namjeri prisustvovanja na utakmicu između NK Karlovca i NK Zadra koja će se odigrati 15. kolovoza s početkom u 20.00 sati, pravodobno uputi kako bi se izbjegle nepotrebne gužve i zastoji u prometu. Ulazi na stadionu Branko Čavlović – Čavlek za gledateljstvo biti će otvoreni na dan utakmice od 18 sati.

Također se skreće pozornost o zabrani nošenja ili unošenja na prostor koji se osigurava, predmeta podobnih za napad ili nanošenja ozljeda, alkohola, pirotehnike i ostalih stvari koji su Zakonom o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima zabranjeni kao takvi. U slučaju pronalaska takovih stvari i predmeta isti će se oduzimati, a prema osobama kod kojih se zateknu, poduzimati će se zakonom propisane mjere i radnje.

Tijekom provedbe osiguranja navedenog javnog skupa, policijski službenici PU karlovačke na užem i širem prostoru stadiona te okolnom području, primjenjivat će policijsku ovlast snimanja na javnom mjestu sukladno čl. 79. st. 1. i 2. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima (NN 76/09).



Stranica