PP Ozalj - otvorene nove prostorije upravnih poslova

Foto: PU karlovačka
Danas, 30. lipnja u nazočnosti državnog tajnika MUP-a Ive Bačića, ravnatelja Uprave za upravne i inspekcijske poslove Žarka Katića, gradonačelnice Grada Ozlja, a ujedno i saborske zastupnice, Biserke Vranić, načelnika općina Kamanje, Žakanje i Ribnik, kao i načelnika PU karlovačke Josipa Ćelića sa suradnicima, otvorene su nove prostorije upravnih poslova PU karlovačke, Policijske postaje Ozalj na Kolodvorskoj cesti 1a.

U kraćem obraćanju javnosti načelnica PP Ozalj Tamara Grčić kazala je da je ovaj projekt započet krajem prosinca 2008. godine, kada je od vlasnika poslovne zgrade "AB gradnje d.o.o.“ Karlovac kupljeno oko 136 kvadrata prostora za službene prostorije sa namjenom za rad upravnih poslova Policijske postaje Ozalj. Investicija je vrijedna sa opremanjem oko 1 500 000 kuna. Na kraju zahvalila se svima koji su sudjelovali u ostvarenju ovog projekta od čelnih ljudi PU karlovačke, MUP-a, Grada Ozlja, bez kojih svega ovog danas ne bi niti bilo.
Osobita čast i zadovoljstvo pripala je upravo ravnatelju Žarku Katiću koji je službenim otvorenjem pustio u rad prostorije upravnih poslova, a koje je blagoslovio dušebrižnik PU karlovačke vojno-redarstveni kapelan i dekan prečasni Andrija Markač.


Stranica