Raspisan natječaj za zanimanje POLICAJAC

Zbog potrebe popunjavanja radnih mjesta policijskih službenika srednje stručne spreme u policijskim upravama, a prvenstveno u policijskim upravama dubrovačko-neretvanskoj, istarskoj i primorsko-goranskoj, Ministarstvo unutarnjih poslova je danas, 10. lipnja, raspisalo natječaj za upis polaznika u Program obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC u 2009./2010. godini. Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac temeljni je i obvezni program obrazovanja za sve buduće policijske službenike koji se žele zaposliti na radnom mjestu policijskog službenika temeljne policije sa srednjom stručnom spremom. Cijelu vijest možete pročitati na: MUP RH

Foto: MUP
Zbog potrebe popunjavanja radnih mjesta policijskih službenika srednje stručne spreme u policijskim upravama, a prvenstveno u policijskim upravama dubrovačko-neretvanskoj, istarskoj i primorsko-goranskoj, Ministarstvo unutarnjih poslova je danas, 10. lipnja, raspisalo natječaj za upis polaznika u Program obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC u 2009./2010. godini.

Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac temeljni je i obvezni program obrazovanja za sve buduće policijske službenike koji se žele zaposliti na radnom mjestu policijskog službenika temeljne policije sa srednjom stručnom spremom.

Cijelu vijest možete pročitati na: MUP RH


Stranica